WAAROM TRAINFORLIFE?

TrainForLife biedt ACP-leden de mogelijkheid om te werken aan hun conditie en lichamelijke fitheid. Politiemensen kunnen hierdoor op een zeer effectieve manier snel fit worden en in een meer dan goede conditie blijven. Een ideale manier voor politiemensen om zich voor te bereiden op de Fysieke Vaardigheidstoets (FVT) en de ProfessioneelFit Test (PFT).

Beweging en/of training ligt aan de basis van fit worden. Desalniettemin weten wij dat er ook andere grote invloeden zijn die ervoor zorgen dat wij fitter worden en blijven. Daarom hebben wij vier pijlers waarop wij coachen:

  1. beweging,
  2. voeding,
  3. energiemanagement,
  4. mentale kracht.
Een van de grootste redenen om af te haken is dat mensen te veel moeten doen om fit te worden. Ze zien door de bomen het bos niet meer. Wij hebben hier een oplossing voor.
Met onze ‘Big-5’ per pijler coachen wij onze deelnemers eenvoudig, overzichtelijk en met de nadruk op bovenstaande pijlers. Deze essentie voorziet al in 80% van het resultaat. Wil je meer? Wij hebben ook ideeën voor de overige 20%.

 

UNIEK AANBOD VOOR ACP LEDEN

ACP en Train4Life werken samen en bieden politiemensen de unieke mogelijkheid om op hun eigen tempo en niveau aan hun fitheid te werken. Bestaande leden van de ACP krijgen 25 procent korting (maandabonnement voor 7,50 euro i.p.v. 9,95 euro). Hoe werkt dit?
  • Registreer jezelf in de TrainForLife app (iOS of Android) of in de webapp op https://www.trainforlife.nl/webapp
  • Mail je ACP lidmaatschapsnummer naar info@trainforlife.nl. Wij voeren de korting door.
  • Je hebt 7 dagen de tijd om rustig het programma te bekijken, hierna kun je vrijblijvend kiezen voor een abonnement

Fitter worden is doen. Start vandaag nog